editurasubconstientulcharlie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Plata cu card


 

Politica de copyright

1. Drepturi de proprietate intelectuală asupra platformei
Editura Subconștientul Charlie este o editură înregistrată la Centrul Național ISBN – Biblioteca Națională a României. Dreptul de autor pentru conținutul, imaginile, textele, elementele software, design-ul, bazele de date, proiectele și orice alte elemente conținute pe site-ul https://editurasubconstientulcharlie.ro aparțin Editurii Subconștientul Charlie și colaboratorilor acesteia, cu excepția materialelor unde se menționează expres că dreptul de autor aparține altor persoane.
Prin prezenta secțiune, se interzice utilizatorilor, clienților sau altor persoane care accesează site-ul să copieze, să folosească, să transmită, să imprime, să multiplice, în alte scopuri decât utilizarea strict personală, informațiile, datele, imaginile, textele, emblemele, logo-urile, codurile sursă sau orice alte elemente existente pe site.
Utilizatorii își asumă expres obligația de a folosi informațiile de care iau cunoștință prin intermediul site-ului în scopuri private, iar nu pentu prezentarea către terțe persoane, către public sau în scopuri de publicare.
În afara condiţiilor menţionate mai sus, se interzice copierea sau transmiterea conţinutului acestui site sub formă electronică sau fizic, ori utilizarea informațiilor sau serviciilor puse la dispoziție de editură în scopul însușirii calității de autor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală pe care utilizatorii nu le dețin. Se interzice, de asemenea, orice modificare ori alterare a conţinutului platformei.
Utilizatorii înțeleg că este prohibit și se obligă să nu publice, respectiv să nu distribuie prin mass-media sau alte mijloace de comunicare, în orice format sau variantă, fără acordul scris și prealabil din partea editurii, în tot sau în parte, conținutul site-ului web sau a corespondenței purtate, prin orice mjloace, cu editura. Încălcarea obligației stipulate va atrage răspunderea Utilizatorului pentru prejudiciile cauzate editurii.
Utilizatorii se obligă să acceseze și să folosească site-ul și informațiile, respectiv servicile oferite de editură cu bună-credință, conform scopurilor redate în prezentele prevederi.
Orice încălcare a dispozițiilor prezentei secțiuni, a prevederilor Legii nr. 8/1996, a Directivei UE nr. 2019/790 și a celorlalte acte normative cu incidență asupra drepturilor de proprietate intelectuală de către utilizatori sau clienți, atrage răspunderea civil patrimonială a acestora pentru prejudiciile cauzate editurii.
2. Drepturi de proprietate intelectuală asupra produselor
Drepturile de autor pentru textele cărţilor (ca şi asupra tuturor elementelor conținute în acestea),distribuite sau publicate în format electronic de către Editura Subconștientul Charlie pe acest site aparțin autorilor lor, cu excepția cazurilor în care se menționează în mod expres un alt deținător al acestora.
Drepturile de autor sunt pentru produsele furnizate de editură sunt protejate potrivit prevederilor Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe acestora, prevederilor Directivei UE nr. 2019/790 și a celorlalte acte normative incidente, iar încălcarea acestora se sancționează.
Editura Subconștientul Charlie intermediază vânzarea de copii ale acestor produse, destinate exclusiv uzului privat și noncomercial al acestora. Este interzisă transmiterea, copierea, folosirea în scopuri comerciale, însușirea conținutului sau uzurparea calității autorilor cărților pe care le achiziționați.
Nerespectarea prevederilor prezentei secțiuni determină asumarea responsabilității pentru orice conescință care poate deriva din încălcare, incluzând dar fără a se limita la consecințele legale sau materiale de orice natură.
Prin achiesarea la prezentele condiții, vă asumați și sunteți de acord să nu implicați Editura Subconștientul Charlie în niciun litigiu, demers, acțiune sau procedură care ar putea rezulta din încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor de autor, a condițiilor de utilizare a produselor furnizate sau a oricărei legi incidente.
spacer
Website detinut de EDITURA SUBCONSTIENTUL CHARLIE S.R.L., CIF: 44935231, Reg.Com: J22/3169/2021