editurasubconstientulcharlie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Plata cu card


 

Ghid practic de telepatie

Marca: Editura InfoRapArt

 

 

Pret: 25.00 Lei / exemplar

Comanda acest produs

Comanda instant - Ghid practic de telepatie

Email Telefon

Ghid practic de telepatie

Cursul de față oferă cititorului un ghid practic de instruire și educație pentru dezvoltarea abilitaților de a transmite și citi gândurile de la distanță.

Aceste lecții nu reprezintă un curs complet,subiectul nefiind tratat exhaustiv.Subiectul,însă,nici n-ar putea fi vreodată tratat complet,tocmai datorită complexitații lui.Așa cum arată și titlul,el reprezintă numai un ghid,scris într-un mod cât mai accesibil,care oferă o orientare generală și o îndrumare corectă către obiectivul propus.

Precizăm că acest ghid nu poate garanta succesul tuturor celor care sunt interesati și preocupați de practicarea exercițiilor prezentate în aceste lecții,ci numai celor care respectă toate indicațiile și instrucțiunile pe care le găseste aici și pe care le tratează cu seriozitate,dar și cu deplină încredere.

La baza acestui curs practic se află o serie întreagă de materiale documentare și experimente,cuprinzând:

literatura de specialitate din domeniu
bazele experimentelor științifice înregistrate în ultima jumătate de secol,inclusiv celebrele experiențe pe astronauți, scafandri etc.
experienta proprie,timp de cinci ani,a unui grup ezoteric românesc.

Unele dintre cele mai recente cercetări efectuate pe creier - ca organ prin care se realizează activitatea psihică umana - demonstrează faptul că omul utilizeaza în mod curent doar o mică parte din capacitățile acestuia.

Constructia creierului omenesc are la bază două emisfere,una specializată în raționamente logice,cealaltă raspunzătoare de întelegerea intuitivă.Experimentele au demonstrat că,dacă se efectueaza o separare chirurgicală a celor două emisfere, astfel încât ele să nu mai poată comunica între ele,funcțiile uneia sunt preluate de cealaltă emisferă.Este ca și cum organismul uman s-ar adapta pentru a supraviețui,de parca "știe" că îi sunt necesare ambele tipuri de cunoaștere, atât cea raționala, cât și cea intuitivă.

Unii specialiști consideră că,în perioada preistorică a sa, omul a deținut un al șaselea simț,cel al telepatiei.Se afirmă în acest context,că numai educația obiectivă și condițiile de adaptare la supraviețuire ale omului ar fi redus importanța raporturilor cerebrale și, la fel ca toate facultățile umane care au fost lăsate să trandăvească,simțul telepatiei (comunicarea mentală) s-a atrofiat.

De existența telepatiei în viața noastră de toate zilele suntem însă mereu surprinși prin dovezile pe care le putem întâlni adesea.De cele mai multe ori ele ne parvin sub forma unor intuiții relative,mai mult sau mai puțin clare,ale unor nenorociri întâmplate celor care ne sunt dragi,cu mult timp înainte ca trista veste să ne poată veni pe una din celelalte căi obișnuite de comunicare.

Deși aceste mesaje "subtile” ne surprind de cele mai multe ori,noi nu cercetăm - nici atunci, nici după aceea - momentele unice, de uimire, pe care le-am trăit. Ca urmare,nu avem cum să ne dăm seama prea bine că trebuie să existe cumva o lege care guvernează aceste fenomene.În același timp,nu putem sesiza nici măcar avantajul unei astfel de comunicari.În concluzie,nu avem cum să înțelegem existența și conținutul unei forțe care guvernează aceste procese, și nici cunoaște puterea ei energetică.

În pofida acestor neglijențe conștiente sau nu,rezultatele obținute pâna în prezent de cercetători ne demonstrează că putem învăța ușor să practicăm acest mod de comunicare și astfel putem beneficia din plin de toate avantajele pe care le oferă.

Telepatia ar putea fi definită ca fiind abilitatea de comunicare între două persoane prin intermediul minții, persoane aflate la distanță una de alta,deci în lipsa unui contact fizic vizual,auditiv sau de altă natură cunoscută.

Ca act de comunicare, telepatia se realizează între un emițător și un receptor.Capacitatea de a emite sau de a recepta mesajele este mai mult sau mai putin dezvoltată la diferiți oameni.Ea poate fi îmbunătațită însă prin exerciții.Pentru a putea comunica telepatic este necesar de asemenea să cunoastem persoana cu care dorim să intrăm în contact prin telepatie.

Așa cum se știe,este mult mai ușor să înveți ceea ce alții știu deja,decât să ajungi la aceste cunostințe prin experiența proprie.Este foarte adevarată această afirmație.Ei bine,în cazul acestui curs vom aborda această regulă în două moduri distincte care,de fapt, nu înseamnă decât o singură cale spre a ajunge la scopul propus:

veți învața mai întâi ceea ce știm noi
veți experimenta singuri,ca să completați cunoștințele capătate cu experiența voastră personală.
Exercițiile din acest curs au fost gândite în scopul inițierii în arta transmiterii și recepționării gândurilor de la distanță. Pe scurt, aproape toate lecțiile care sunt prezentate în acest curs se înscriu în categoria exerciților de inițiere telepatică.

        Sense Group
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de EDITURA SUBCONSTIENTUL CHARLIE S.R.L., CIF: 44935231, Reg.Com: J22/3169/2021