editurasubconstientulcharlie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Plata cu card


 

Vindecarea tuturor formelor de cancer

Cod produs: ISBN: 978-973-88564-0-0

Marca: Editura Vidia

 

 

Pret: 55.00 Lei

Pret: 45.00 Lei / bucata

Comanda acest produs

Comanda instant - Vindecarea tuturor formelor de cancer

Email Telefon

Vindecarea tuturor formelor de cancer

Descriere produs

Acum cancerul poate fi vindecat, nu doar tratat. Nu suntem obisnuiți să ne gândim la cure pentru cancer. Remisiunea este singura posibilitate pe care o luăm în calcul. Însă, în această carte nu este vorba despre remisiune, ci despre o cură. Acest lucru este posibil deoarece în 1990 am descoperit adevărata cauză a cancerului și anume, un parazit a cărui prezență a fost dovedită în fiecare caz de cancer, indiferent de tipul acestuia.

Prin urmare, cancerul pulmonar nu are legatură cu fumatul, cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, cancerul la sân nu este produs de alimentația bogată în grăsimi, retinoblastomul nu este cauzat de o genă rară, iar cancerul pancreatic nu este determinat de consumul de alcool. Deși aceștia sunt cu toții factori favorizanți, ei nu reprezintă cauza.

Odată ce adevărata cauză a fost descoperită, cura a devenit evidentă. Dar oare era eficientă? Înainte de a publica ceea ce am descoperit, am stabilit un numar de 100 de cazuri de cancer ce urmau a fi vindecate. Țelul a fost atins în decembrie 1992. Descoperirea cauzei cancerului și cura tuturor formelor de cancer a trecut proba timpului și iat-o aici!

Dați-mi trei săptămâni și oncologul dumneavoastră va renunța la operație! Învățați cum să identificați și să îndepărtați cauza cancerului de care suferiți, restul va face corpul dumneavoastră. Nu veți fi în contradicție cu niciun tratament clinic. Citiți cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer. Și dumneavoastră puteți face asta! Nu contează ce formă de cancer aveți și nici pronosticul! Urmați instrucțiunile pas cu pas ale acestei noi și surprinzătoare teorii pe care se bazează tratamentul.

S-ar putea să nu aveți timp…

… să citiți mai întâi toată cartea, dacă aveți cancer și sunteți programat pentru intervenție chirurgicală, chimioterapie sau radioterapie. Puteți trece peste primele pagini, care descriu modul în care dezvoltarea cancerului este declanșată de un parazit și de un solvent. Mergeți direct la instrucțiunile referitoare la eliminarea parazitului cu ajutorul plantelor (rețeta pentru vindecarea cancerului, pagina 34) sau al electricității (distrugerea paraziților, pagina 43). Cel mai bine este să utilizați rețeta cu plante împreună cu metoda de distrugere a paraziților cu ajutorul electricității. Este nevoie doar de câteva zile pentru a vă vindeca, indiferent de tipul de cancer pe care il aveți. Nu contează cât de avansat este cancerul – îl puteți stopa imediat.

Imediat ce ați stopat cancerul, puteți să vă concentrați pe însănătoșire (Partea a doua). Citiți istoricul cazurilor prezentate, pentru a vedea cât de ușor este să stopați chiar și cancerele aflate în faza terminală (Partea a treia). Învățați din aceste cazuri cum să evitați greșelile.

Oare aceasta înseamnă că puteți anula data intervenției chirurgicale, a tratamentului cu radiații sau a chimioterapiei? Da, după ce vă veți fi vindecat de cancer cu această rețetă, el nu va mai reapărea. Acesta nu este un tratament pentru cancer. Este o metodă de vindecare! Dar, dacă nu doriți să-l suparați pe medic, puteți să urmați și sfaturile sale. Aveți grijă, totuși, ca prin intervenția chirurgicală să nu pierdeți părți anatomice vitale, căci s-ar putea să mai aveți nevoie de ele mai târziu, când veți fi sănătoși!

Amintiți-vă că oncologii sunt persoane amabile, sensibile și pline de compasiune. Ei vă doresc doar binele. Dar nu au cum să cunoască adevărata cauză și secretul vindecării cancerului, pentru că acestea nu au fost publicate pentru ei. Am hotărât să le public mai întâi pentru dumneavoastră, astfel încât, să le puteți folosi cât mai repede.
 
Detalii produs

Autor: Hulda Regehr Clark
Data apariției: iunie 2008

ISBN: 978-973-88564-0-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 656

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Vidia

Pagini: 656

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
 
 
 
 
 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de EDITURA SUBCONSTIENTUL CHARLIE S.R.L., CIF: 44935231, Reg.Com: J22/3169/2021